Bad

Nytt bad laget i eldre enebolig. Det gamle badet er totalrenovert med oppbygging i.h.t. våtromsnormen. Dusjvegg i mønstert glassbyggerstein, downlight, integrert speil,keramiske fliser på vegger og marmorfliser på gulv.

Bad2             Bad

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Nytt bad med badstue, tilsammen ca 15 m2, laget i forbindelse med utbygging av kjeller. Dusjvegg i glassbyggerstein, gulv og veggfliser opp til brystning i marmor, interiør er spesiallaget med fronter i amerikansk hvit eik, hyller og benkeplater i lønn. Interiøret i badstua er også spesiallaget på eget snekkerverksted.

Bad              Bad3

Bad2          Bad 1

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Orginalt bad i et ferdighus fra midten av 80-tallet er under utskifting. 

Gammel baderomspanel, inventar og belegg er revet ut, og oppbyggingen av nytt bad er påbegynt. Underpanel er under montering. Veggene kles deretter med våtromsplater som forsegles og behandles i.h.t våtromsnormen.

 

IMG_1493          IMG_1495

Etter at varmekabler er lagt kan avretting, membran og flisarbeidet påbegynnes. Det står her igjen noen fliser av hensyn til at det skal innlimes et badekar. Det blir da en penere og mindre overgang mellom vegg og badekar. 

 

IMG_1497         IMG_1498 

 

Badet er ferdig og klar til bruk. Veggene er flislagt med 20×30 cm hvit, gulvet er lagt med 30×60 cm skifer hvor de naturlige fargenyansene i materialet kommer fram på en positiv måte. Badekaret er innlimt og flislagt. Gulvskifer er lagt i underkant og overkant som en ramme rundt veggflisene. Speil, møbler, krokskinne og øvrig inventar er montert.  

 

   IMG_1540       IMG_1539                                                                

 

IMG_1547
Veggmontert wc er kasset inn og flislagt med mosaikkfliser av samme flistype som de større veggflisene. Veggskap og hyller er montert. Den orginale furudøra er beholdt, da dette passet med det øvrige i resten av huset.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO